Szállítási információk

Szállítási költségek:

Jászberény belterületén 3.000 Ft / szállitás
Jászság területén 5.000 Ft / szállítás

Bizonyos termékeket rövid időn belül, akár 1-2 héten belül tudunk szállítani, azonban meglehet, hogy csak az 6. héten tudjuk teljesíteni a rendelést.

Ritkább esetekben előfordul, hogy nem tudjuk tartani a vállalt 5 hetes szállítási határidőt rajtunk kívülálló okok miatt, harmadik fél nem teljesítése miatt, ezért felelősséget nem tudunk vállalni.

A szállításról a megadott telefonszámon fogjuk Önt értesíteni a kiszállítást megelőzően 1-2 nappal hamarabb, ilyenkor egy időintervallumot szoktunk megadni, hogy körülbelül mikor várhatóak a kollégáink. Felhívnánk minden kedves ügyfelünk figyelmét, hogy ez az időpont csak tájékoztató jellegű, befolyásolhatja pl. időjárás, útviszonyok stb.

Minden kiszállítás egy szállítási címre 180Ft / KM

Szállítással kapcsolatos kérdését a 30/4123221 telefonszámon fogadjuk.

A szállítás történhet:

  • A vevő saját maga gondoskodik a bútor elszállításáról ( Ebben az esetben a vevő biztosítja a megfelelő csomagolóanyagot a bútor elszállításához, a Szolgáltató cég nem vállal felelősséget a szállítás során keletkező károkért.)
  • Cégünk saját gépjárművel szállítja a megrendelt bútort ( A Szolgáltató cég biztosítja a bútorok szakszerű szállítását)

A szállítási ár nem tartalmazza a házba történő valamint emeletre szállítás díját, kizárólag a megadott szállítási címre való eljuttatást jelenti, további árumozgatásra a szállító nem kötelezhető! Kérjük a szállitás részleteinek rögzitésekor mindenképp jelezze ha pakolást igényel,mert alap esetben kollégánk egyedül érkezik a helyszínre és nem áll módjában a bútort be/fel pakolni.

Igény esetén 2 munkatárs érkezik és sérülésmentesen a helyszínre teszik a bútort. Igény esetén kérését kizárólag előre egyeztetéssel kezeljük (A házba szállítást e-mailben vagy telefonon kérheti és az ár megbeszélés tárgyát képezi).

Szállítás előtt telefonon értesítjük a várható szállítási időpontról. Egyeztetett időpont hiányában a kiszállítás nem jön létre. A tervezett időpont tőlünk független események, okok miatt változhat, így a pontosságot nem minden esetben tudjuk garantálni. /forgalom, időjárás Szállítás során arra törekszünk, hogy a termék megóvása mellett környezett kimélő módon végezzük. Ezért nem csomagoljuk a bútorokat. Többször használatos szívacstáblákkal valő rögzitéssel, hézagolással a legbiztosabb módon vígyázhatunk a bútor sértetlenségére. ( Nem lapraszerelt!)