Rólunk

A KDJ Bútorházat 1998-ban alapitották Kocza József és Deli József. Fő tevékenységi köre a egyedi konyhabútor gyártás,emellett jelentős szerepet játszik a étkező garnitúrák, szekrénysorok, konyhabútorok, kárpitos bútorok és kiegészítő bútorok forgalmazása is.

Mind a gyártás, mind a forgalmazás területén fontos szempont a jó minőség, és az ehhez kapcsolódó kedvező ár.

Reméljük, hogy sok ember egyetért ezzel a célunkkal.

Az Ön kényelme érdekében mi úgy gondoltuk, hogy elég kevés cég van aki a Vevő külön igényeit úgy bútor méretben, mint formában megvalósítja, mi ezt vállaljuk.

Legjobb ügynökeink maguk a bútoraink, amelyek egyre több otthonban bizonyítják napról napra a minőség iránti elkötelezettségünket.

Sokat köszönhetünk " referencia ügyfeleinknek" is, azoknak az elégedett vásárlóknak, akik barátaiknak, ismerőseiknek ajánlanak minket. Ez a bizalom ösztönöz bennünket arra, hogy minél többet nyújtsunk Önnek.

Folyamatosan fejlesztjük, bővitjük termékeinket.Egyre bővülö szolgáltatásainknak köszönhetően az igények felmérése után vásárlóink nyugodtan hátradőlhetnek, egyetlen dolguk az, hogy a beépítést követően örüljenek otthonuk legújabb elemének.

Alapelvünk a bútor mindig a megbeszélt időben érkezik, a vásárló azt a minőséget kapja, amit ígértek neki, a megállapodásban szereplő áron. Igényei felmérésében és megvalósításában örömmel nyújtunk segitséget! Forduljon hozzánk bizalommal, szakembereink állnak rendelkezésére!