Vásárlási útmutató

Köszönjük, hogy bútorvásárlásához a KDJ Bútor webáruházat választotta. Mielőtt megkezdené vásárlását áruházunkban, kérjük figyelmesen olvassa el  az Üzletszabályzatot és Általános szerződési feltételeket. Áruházunk kosaras rendszerben működik, az Ön által kiválasztott bútor, és annak megfelelő paraméterei (korpusz, front, fogantyú, munkalap stb.) kiválasztása után a virtuális kosárba helyezhető. A webáruházban feltüntetett árak a termék minden esetében bruttó (Áfa-val növelt) kiskereskedelmi árak. A termékek megrendelése a bútoráruházakban megszokott módon történik, a termék paramétereinek kiválasztása után  a bruttó vételár 20%-ának megfelelő részösszeg befizetésével történik. A megrendelés visszaigazolásakor, a befizetendő előleg összegéről tájékoztatjuk.

Vásárlás menete

 1. Regisztráció,
 2. Termék kiválasztása a hozzá tartozó paraméterekkel, és hozzáadás a kosárhoz.
 3. A kosár tartalmának megtekintése a weboldal fejlécében található bevásárlókosár alján található „kosár tartalma” linkre kattintva
 4. A vásárlás befejezése a „Pénztár” gombra
 5. Szállítási és számlázási adatok ellenőrzése
 6. Szállítási mód kiválasztása
 7. Fizetési mód
 8. Felhasználási feltételek
 9. A kosár tartalmának összegzése, ellenőrzése,
 10. Rendelés feladása
 11. A megrendelésről visszaigazoló email-t küldünk, melyben megtalálja a megrendelés részleteit.
 12. A lehetséges szállítási időről egy későbbi e-mailben tájékoztatjuk

Fizetési feltételek

A webáruházban leadott megrendelések a Szolgáltató által küldött visszaigazolásában szereplő előleg befizetésével válnak érvényessé.

Fizetési módok


1./ Az előleget fizetheti:

 • Átutalással
 • Készpénz befizetéssel közvetlenül a KDJ Bútor Kft. számlájára 

2./ A vételár hátralékot fizetheti:

 • Átutalással 
 • illetve Házhozszállítás esetén készpénzben a helyszínen

Vásárlási feltételek

1. Szolgáltató és Vevő közötti szerződés a vevő által elektronikus úton leadott megrendeléssel és annak Szolgáltató általi e-mailen történő visszaigazolásával jön létre. A regisztrációs lap téves vagy hibás kitöltése esetén a regisztráció érvénytelen. Az ebből származó esetleges téves teljesítésért a Szolgáltató semmilyen formában nem vállal felelősséget. Téves regisztrációból eredő téves címre való kiszállítás díját vevő köteles szolgáltatónak megfizetni. A megrendeléskor keletkezett szerződés nem kerül iktatásra.

2. Vevő a leadott megrendelést, annak továbbításától számított 24 órán belül írásban (e-mail, fax) lemondhatja. Az írásbeli lemondásról szolgáltató írásbeli e-mail-visszaigazolást küld. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a regisztráció adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, (és a vevő nem kapott rendelés visszaigazolást ezen okból) az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse. A Vevőnek a megrendelés elküldése után is lehetősége van a megrendelt terméket módosítani, illetve a megrendelését törölni. A Vevő a kért módosításokat, illetve a megrendelés törlését a megadott e-mail címen tudja jelezni.

3. A Honlapon történő vásárlásnak nem feltétele az érvényes regisztráció. A weboldal böngészésére valamint a megrendelni kívánt termék kiválasztására és megrendelésére bejelentkezés és regisztráció nélkül is lehetősége van a Felhasználónak. Abban az esetben, ha a Felhasználó szeretne regisztrálni a www.kdjbutorhaz.hu oldalon, úgy szükséges egy „Felhasználói név” és egy „Jelszó” megadása. A Felhasználó a későbbiekben ezek segítségével tud belépni a rendszerbe, ahol követheti megrendelésének állapotát. A regisztrációs felületen látható adatlapot Felhasználó értelemszerűen, valós adatainak megfelelően tölti ki. Felhasználó vállalja, hogy a regisztráció során megadott személyes adatokat szükség szerint frissíti annak érdekében, hogy azok időszerűek, teljesek és a valóságnak megfelelőek legyenek. A regisztráció során megadott adatokat a rendszer elmenti és a legközelebbi vásárlás alkalmával a Felhasználónak már csak be kell jelentkeznie a felhasználói fiókjába.

4. Felhasználó jogosult a regisztrációját bármikor törölni. Felhasználó felhasználói adatai a törlést követően azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből. Az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód és új regisztrációra van szükség.

5. A felhasználói hozzáférési adatok (így különösen a jelszó) titokban tartásáért kizárólag Felhasználó felelős. Amennyiben Felhasználó tudomást szerez arról, hogy a regisztráció során megadott jelszavához jogosulatlan harmadik személy hozzájuthatott, köteles haladéktalanul megváltoztatni jelszavát, ha pedig feltételezhető, hogy a harmadik személy a jelszó használatával bármilyen módon visszaél, köteles egyidejűleg értesíteni a Szolgáltatót.

6. Vevő a bútort a www.kdjbutorhaz.hu weboldalon szereplő termék alapján rendelheti meg. A weboldalon található bútor mellett feltüntetett ár a bútor ajánlati ára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is, nem tartalmazza azonban a szállítási költséget. Az ajánlati ár az adott pillanatban, illetve akciós bútor esetén a weboldalon meghatározott ideig érvényes és csak akkor válik véglegessé, ha azt a Szolgáltató a megrendelését követően visszaigazolja. A bútor végleges ára az az ár, amely a megrendelés visszaigazolásában megadásra került. A KDJ Bútor-on megrendelt bútor áráért csak a megrendelés visszaigazolása után vállalunk garanciát. Az árváltoztatás jogát a megrendelés visszaigazolásáig fenntartjuk.

7. A megrendelt bútor vételárát és az esetleges szállítási költséget utólag, a csomag átvételekor készpénzben a tehergépjárművet vezető személynek kell megfizetni, kivéve, ha a felek a megrendelés visszaigazolása alapján más fizetési módban állapodtak meg.

Általános információk

A termékeknél található leírások, méretek, színek, árak és egyéb a termékkel összefüggő paraméterek megváltoztatásának jogát, a terméket gyártó cég mindenkori termékváltoztatásának megfelelően, fenntartjuk, az ebből eredő károkért, félreértésekért felelősséget nem vállalunk.

Fontos, hogy a megrendelt bútor elférjen a neki szánt helyen és beférjen az ajtón, folyosón. A feltüntetett méretek tájékoztató jellegűek, néhány centiméternyi eltérés lehetséges, ezért vegye figyelembe a megrendeléskor.

A szekrénysorokat elemeire bontva is megrendelheti, ebben az esetben amennyire nem a képen látható összeállításban rendeli meg a terméket abban az esetben már egyedileg összeállított bútornak számít, és előleg fizetése kötelező.

Online vitarendezési platform

Az Európai Bizottság létrehozott egy honlapot, amelybe a fogyasztók beregisztrálhatnak, így ezen keresztül lehetőségük nyílik arra, hogy online vásárláshoz kapcsolódó jogvitáikat ezen kersztül rendezzék egy kérem kitöltésével, elkerülve a bírósági eljárást. Így a fogyasztók tudják érvényesíteni jogaikat anélkül, hogy például a távolság meggátolná őket ebben.

Ha Ön panaszt kíván tenni egy, az interneten vásárolt termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban, és nem akar feltétlenül bírósághoz fordulni igénybe veheti az online vitarendezés eszközét. 

A portálon Ön és a kereskedő, akivel szemben panasszal élt, közösen kiválaszthatják a panasz kezelésével megbízni kívánt vitarendezés testületét.

Az online vitarendezési platform ITT érhető el.

Adatvédelemhez kapcsolódó információ

Tájékoztatjuk Tisztelt Vásárlóinkat, hogy a honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez (kizárólag a megrendelés felvételére, kezelésére, számla, szállítólevél írására), használjuk fel.