Egyedi konyhabútor készítés


KDJ Bútor konyhájának bemutatása

A KDJ Bútor konyháinak előnye az alacsony ár mellé társuló magas minőség, hiszen közvetlenül a gyártótól vásárol. Elemes konyhabútor katalógusunkba 520 ELEM,100 féle szín és marás minta közül választhat. Rengeteg elem és szín közül választhat, amelyek segítségével bármilyen elrendezésű és méretű konyhabútort összeállíthat.


Konyhabútor árajánlat online

Válassza ki elemes konyha katalógusunkból az elemeket ill. ajtófront kategoriát majd küldje el e-mail címünkre kdjbutorhaz@pr.hu és mi ingyenes árajánlatot készítünk önnek.


Tervezés, helyszíni felmérés

Konyhabútor vásárlása, cseréje nagy körültekintéssel kell, hogy törtéjen. Következőkben igyekszünk segítséget adni abban, hogy mire figyeljen, mikor egy előzetes vázlatot tervez. A vázlatrajz alapján tudunk utána segíteni, megtervezni végleges konyhabútorát, úgy hogy az Ön igényeit szem előtt tartjuk.

 • A tervezésnél a lehető legjobban használja ki a helyet
 • Pontosan mérje, le faltól falig mekkora helye van
 • Ha van milyen méretű ablak és hol helyezkedik el a konyhabútorába
 • Hova esik a gázbekötés, vízbekötés, villamos csatlakozók
 • Milyen magas alsó és felső elemeket tud elhelyezni
 • Ne feledkezzen meg a helyes megvilágításról
 • Válasszon beépített sütőt és főzőlapot, így elkerülheti, hogy az étel bekerüljön a résekbe
 • Ha teheti, a sütőt derékmagasságba építse be, így nem kell annyit hajolnia
 • Érdemes átgondolni a munkafolyamatok sorrendjét is (főzőlap mellett legyen szabad pultfelület edényeknek, főzőlap közelében fiók fakanalaknak stb.)
 • Főzőlap helyének megtervezésénél minél egyszerűbben megoldható legyen a felette elhelyezkedő elszívó külső kivezetése
 • Színek és minták. Keressen egy darab csempét, amihez könnyedén tud majd munkalap és ajtó színeket választani
 • Nem beépíthető, de nagyobb gépeinek tervezzen helyett a pulton (pl. mikrohullámú sütő)

Ha fentiek figyelembevételével lerajzol egy vázlatot a bútorról, akkor ez valószínűleg egy olyan konyhabútor lesz, amit nagy örömmel használ majd. Ezután ön elküldi nekünk a kiválasztott elemek cikkszámait és ajtókategóriát és mi küldünk egy árajánlatot.

Amennyiben ez megfelel Önnek, akkor természetesen végzünk még egy ingyenes helyszíni felmérést is a részletek megbeszélése, anyagok kiválasztása és a méretek pontosítása végett. A helyszíni felmérés előre megbeszélt időpontban történik. Ezután tudja megrendelni konyhabútorát, melynek gyártási ideje 3 hét.

Mintatermünkben megnézheti az ajtó-, bútorlap-, munkalap- és színmintákat. Az elem katalógusban felsorolt elemeken kívül bármilyen méretben gyártunk elemet, csak az önnek egy kis plusz költségbe kerül. Bizalommal forduljon hozzánk.


Megrendelés

Akár a webáruházban rendeli meg konyháját, akár személyesen a boltunkban, a megrendelés véglegesítésének feltétele a vételár 10%-ának befizetése illetve átutalása előlegként. Ha személyesen rendeli meg boltunk, akkor befizetheti a helyszínen az előleget. Ha a webáruházban rendeli meg konyháját, akkor választhat a személyes előleg befizetés és az átutalásos fizetés között.

A konyhabútor vételárának fennmaradó része az átadáskor válik esedékessé. Itt választhat, hogy átutalja az összeget (az átadás előtt be kell érkeznie hozzánk az összegnek), vagy személyesen fizeti ki a beszerelés követően a helyszínen.


Beszerelés

Mind személyes, mind webáruházban történő konyhabútor vásárlás esetén igényelhet szakszerű.

Az elemek összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra (nem lapra szerelve). A munkalapba a mosogatótálca és a főzőlap helye a helyszínen kerül kivágásra kivétel, ha a szállítás a vevő végzi.

A beszerelés tartalmazza a konyha összeállítását, a konyhabútor elemek felszerelését, a felső elemek falra rögzítését, a mosogatótálca helyének kivágását a munkalapba, a tartozékok felhelyezését.

A beszerelés nem tartalmazza a víz-, gáz- és villanyszerelési munkákat, a konyhai gépek üzembe helyezését, valamint a csaplyuk fúrását a mosogatótálcán és a csaptelep beszerelését.


Beépíthető készülékek

Kétféle konyhai gép létezik- a szabadon álló és a beépíthető gépek csoportjai. A szabadon álló termékek önmagukban helyezhetők el a konyhán belül bárhová, különálló egységet képeznek, nem a bútorzat részei. A beépíthető készülékeket ezzel szemben beintegráljuk a szekrénysorba.

Ez három fontos dologgal jár együtt:

 • A beépíthető mosogatógépek és hűtők, szekrénybe építhető páraelszívó készülékek nem látszanak, előlapjukat bútorajtók takarják, a szekrényeket kinyitva férhetünk hozzájuk.
 • A beépíthető sütőknek, mikrohullámú sütőknek csak előlapjuk látható, pontosan méretre szabott szekrényekben helyezkednek el.
 • A szabadon álló készülékek soha nem építhetők szekrénybe, nem szerelhető rájuk bútorajtó


Elemek tulajdonságai

A bútor váz szerkezetét korpusznak hívjuk. Az elemek korpusza minden elem esetében 18 mm vastag laminált bútorlap, a legnagyobb bútorlap gyártó cégek anyagait használjuk.(Kronospan, Egger, Falco ).

Az elemek frontja 18 mm-es egy oldalon laminált MDF lap hordozóanyag, 0,4 mm vastag PVC fólia bevonattal, melynek felragasztása vízbázisú környezetbarát ragasztóval történik. A frontoknál több marásminta létezik. Az ár a marás minta típusa szerint változik, illetve a színek is szerepet játszanak az árban. A felső elemek ajtóval együtt 32 cm mélyek.

A szekrények hátfala azonos az korpusz színével. Mivel a fóliás MDF konyhabútor laminált oldallal készül, a vevő szabadon dönthet az oldal színéről, az lehet fehér laminált bútorlap vagy hasonló színű a fronttal. De nem minden esetben egyezik a front és az oldal szín, a gyártó általában javasol a front színéhez hasonló oldal színt. Az alsó elemek mélysége 53 cm, minden esetben a fal és a bútor között 4 cm szerelőrést kell hagyni. Az elemek magassága lehet 85 cm és 90 cm munkalappal együtt. Minden esetben lábakon áll, ami lehet fém láb vagy műanyag láb.

A műanyag láb elé minden esetben fel van pattintva egy takaró lábazat. Mivel a fóliás MDF konyhabútor laminált oldallal készül, a vevő szabadon dönthet az oldal színéről, az lehet fehér laminált bútorlap vagy hasonló színű a fronttal. De nem minden esetben egyezik a front és az oldal szín, a gyártó általában javasol a front színéhez hasonló oldal színt.

A fiókok fém fióksínre vannak szerelve, a fiókoldalak 18 mm-es bútorlapból készülnek. Bizonyos felár ellenébe rendelhetnek fékezős fióksíneket is. Az általunk gyártott konyhabútort összefüggő munkalap felülettel készítjük. A konyhai munkalapok vastagsága 28 mm-es vagy 38 mm-es. Matt és fényes változatban rendelhetők, mindegyik jellemzője, hogy víz-, kopás- és hőálló anyagból készül.